Subscribe for a free infosession and find out how to become a Great Place to Work®!
MENU

Wat zijn de volgende stappen om mijn organisatie te nomineren?

Denk je nu “Dat kunnen wij”“Wij voldoen aan die omschrijving” of “Wij zijn zeker geweldig”?

Neem dan een kijkje bij de ‘volgende stappen’.

  1. Vul het formulier onderaan deze pagina in. Ons op de hoogte brengen van de geweldige cultuur bij jouw bedrijf is de eerste stap om kans te maken op prestigieuze erkenning. Het is de perfecte manier om aan jouw werkplek te laten zien dat jij vindt dat ze uitstekend werk leveren.
  2. Het GPTW-team wendt zich dan tot de contactpersoon die je hebt opgegeven en legt uit dat ze door hun eigen werknemers genomineerd zijn om van start te gaan met de GPTW-certificering.
  3. Op basis van de feedback en de interesse vanuit de organisatie hopen we aan de slag te kunnen met het Great Place To Work-traject.

Waarom zou ik mijn werkgever nomineren?

Hier volgen een paar van de vele voorbeelden van wat erkenning voor jou en je organisatie kan betekenen.

  • Stimuleer trots en kameraadschap bij je werknemers.
  • Versterk je reputatie als werkgever.
  • Bereik meer werkzoekenden en trek aankomend talent aan.
  • Werf tegen een lagere cost-per-hire de beste talenten aan die een match vormen met jouw bedrijfscultuur.
  • Verhoog de loyaliteit van het personeel.

Wat houdt ‘Nomineer jouw bedrijf’ in?

In de maatschappij van tegenwoordig gaat er duidelijk meer aandacht naar een aantal nieuwe beloften van werkgevers. De sfeer, communicatie met collega's en levenslang leren zijn belangrijker geworden voor werkzoekenden en voor medewerkers die beslissen of ze lange tijd bij een organisatie willen blijven. Een Great Place To Work® zijn betekent dat de organisatie een inspanning levert op alle vlakken van ons vertrouwensmodel: geloofwaardigheid, eerlijkheid, respect, trots en kameraadschap. 

Is jouw management echt geïnteresseerd in jou als persoon, en niet gewoon als werknemer? Worden mensen in jouw organisatie aangemoedigd om voor een echt evenwicht tussen werk en privéleven te gaan? Krijg je opleidingen of mogelijkheden aangeboden om jezelf professioneel verder te ontwikkelen? Zou je zeggen dat jouw organisatie in het algemeen een Great Place To Work is?

Dan wordt het (hoog) tijd dat jouw organisatie uit de schaduw treedt, de erkenning krijgt die ze verdient en een plaats krijgt op de GPTW-kaart! 

Wij zijn op zoek naar de beste bedrijfsculturen in het hele land (en daarbuiten), de werkplekken waar werknemers echt op de eerste plaats komen. Dat doen we door een onderzoek te voeren bij alle medewerkers, die 5 dimensies tegen het licht te houden en op zoek te gaan naar die positieve ervaring.

Werk jij op een werkplek met minstens 50 werknemers (in België of internationaal) die wel eens onder de aandacht mag komen? Daar helpen wij maar al te graag bij.

Laat de wereld zien dat jouw bedrijfscultuur geweldig is.

De ‘war for talent’ is nog altijd volop aan de gang. Belgische organisaties doen hun best om hun huidige werknemers ervan te overtuigen dat ze op een geweldige werkplek werken. Werknemers hebben misschien hun twijfels bij interne marketinginspanningen rond het merkimago, maar zulke branding van buitenaf – zoals bij Great Place to Work® – kan geloofwaardiger overkomen en hen ervan overtuigen dat de organisatie inderdaad een geweldige werkplek is. Tenslotte is de stem van de medewerkers zelf, via de meting van hun huidige ervaring, doorslaggevend in de beslissing of die organisatie van buitenaf de onderneming zo’n label kan toekennen.

Nomiante your company visual